Winnaarsrecept – (Rabarish coffee)

Winnaarsrecept – (Rabarish coffee)

Wat is het verschil tussen 2 en 3? Tussen 35 en 36? 112 en 113?

In ieder geval niet het zelfde als het verschil tussen 1 en 2.

 

Je bent heel goed, past volledig in het profiel, bent beschikbaar en betaalbaar. Je bent zo vriendelijk om eindeloos, ad hoc en gratis op te komen draven voor eindeloze reeksen screenings, tests en vervolggesprekken. Èn de complimenten vliegen je om de oren. Het is eigenlijk onbetwistbaar. Tot heel snel ziens!

 

Goedgemutst begeven jouw gedachten zich op een verboden pad: visualiseren. Ik zie mezelf daar wel zitten! Eigenlijk past dit meer bij me dan ál het andere! En voor mijn eerste loon heb ik al drie keer een bestemming.

TRING! De telefoon gaat. Je bent nog steeds goed, in het profiel passend, beschikbaar en betaalbaar. Je wordt uiteraard hartelijk bedankt voor je inzet, maar.. Er is tóch voor een ander gekozen. “Mogen we jouw cv wel in onze database opnemen?”

 

Zalvende reacties uit je omgeving als “het moest zo zijn” gaan niet eens één oor in. Denk dan gewoon even aan Jim Bakkum, The Common Linnets en Doutzen Kroes (die werd namelijk tweede bij de Milfverkiezing 2014..), dan ben je morgen weer goed.

 

Afgelopen weekend liep het voor mij even anders. Op de Ruby Blog Challenge die door Mister Kitchen werd gehouden in het kader van de Dutch Rhubarb Week (22 t/m 31 mei 2014) mocht ik even ruiken aan het hoogste podium. Mijn recept voor Rabarish coffee viel namelijk in de prijzen!

 

Hier het recept van deze winnaar.

RECEPT

Nagerecht/ snack, 10 minuten, 1p.

Klop de slagroom, zonder suiker, stijf waaraan je de inhoud van 2 cm vanillestokje hebt toegevoegd. Verwarm in een pannetje 1 portie Rabarcello met de bruine suiker. Zet een kop koffie. Meng de koffie met de Rabarcello en giet in een mooi glas. Maak de coffee ten slotte compleet met een royale hoeveelheid vanilleroom.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.