Van rabarbaar tot winnaar!

Van rabarbaar tot winnaar!
  • Iens Boswijk (iens): “Ik drink al jaren geen koffie meer, maar dit is heerlijk!”

  • Daan Faber (Mister Kitchen): “De fruitigheid van de koffie en de Rabarcello combineren goed en de vanilleroom maakt het helemaal af: dit moet in restaurants op de kaart!”

Afgelopen zaterdag viel mijn Rabarish coffee, waar ik eerder al over schreef, in de prijzen bij de Ruby Blog Challenge in het kader van de Dutch Rhubarb Week van Mister Kitchen.

RECEPT

Nagerecht/ snack, 10 minuten, 1p.

Klop de slagroom, zonder suiker, stijf waaraan je de inhoud van 2 cm vanillestokje hebt toegevoegd. Verwarm in een pannetje 1 portie Rabarcello met de bruine suiker. Zet een kop koffie. Meng de koffie met de Rabarcello en giet in een mooi glas. Maak de coffee ten slotte compleet met een royale hoeveelheid vanilleroom.  



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.