Idee Keetenstijd

Ik heb heel erg lang getwijfeld voordat ik deze blog begon.
Naar mijn mening maak je iets publiek wanneer je er trots op bent, wanneer je weet dat je er goed in bent en wanneer je ergens voor 100% achter staat. En ik moet bekennen dat nu ik dit typ, ik me nog steeds afvraag of ik er wel goed aan doe.

Want kan ik goed koken? Ik flans altijd maar wat in elkaar, waarna mijn gasten hun bord leeg eten en lovend zijn. Daar baseer ik vervolgens op dat ik me wel aardig red ik de keuken. Maar misschien is het wel pure beleefdheid van hen.

Nou, eigenlijk wel een geruststellende gedachte, want als iemand een recept van deze blog gaat maken en niet te eten vindt, dan komt dat dus doordat mijn vrienden achterbaks zijn! Dus dan moet je niet bij mij komen klagen, ok?

Ik begin deze blog dus niet omdat ik zo uitzonderlijk goed denk te kunnen koken, maar om een andere reden.
Ik ken zo veel mensen die een druk leven hebben en daardoor ’s avonds laat thuis komen en geen zin hebben om achter het fornuis te gaan staan. Best begrijpelijk. Maar ik toch hoop met deze blog te kunnen laten zien dat binnen enkele minuten, zonder al te veel inspanning, de lekkerste en voedzaamste gerechten op tafel te toveren zijn.

Daarnaast wil ik jullie door middel van deze blog getuige laten zijn van de vele culinaire hersenspinsels, spijs-belevenissen en eet-ideeen die door mijn hoofd spoken.

Lees smakelijk!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.