Gebruiksaanwijzing

Wanneer je mijn recepten gaat lezen, zullen je meerdere dingen opvallen: het zijn eenvoudige recepten, er staat niet al te duidelijk aangegeven hoeveel je van alles nodig hebt en wellicht ben je een van deze recepten al een keer eerder ergens tegen gekomen.
Voor bovenstaande zijn er de volgende verklaringen:
– Koken moet in mijn ogen vooral leuk blijven. Voor iedereen betekent dat iets anders, maar voor mij geldt dat ik niet veel blijer word als ik alles 3 uur moet marineren, iets 2 uur moet rijzen of 57 minuten op een oven moet wachten als ik honger heb.
– Er zijn veel kookvormen en technieken waarbij hoeveelheden uiterst nauw luisteren. Bij de recepten die ik hier heb samengesteld is dat niet zo. Dus gebruik je voorkeur en je gezonde verstand, dan kun je de maatbeker lekker in de kast laten staan. (scheelt weer afwas…)
– Deze samenstelling geeft op basis van ingredi├źnten weer wat je er voor lekkers je ermee kunt doen. Mijn inspiratie komt werkelijk van over de hele wereld: van een kookcursus in Thailand tot de Allerhande. Best of all worlds.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.