Hij komt, hij komt!

Hij komt, hij komt!

Tijdens mijn eerste zwangerschap begon ik met het schrijven van anekdotes over het wel en wee van zwangerzijn. Want die zijn er nogal: de misselijkheid, later die buik, dat niet drinken, wat eet je wel, wat eet je niet en om nog maar te zwijgen over die hormonendisco. Je leven staat comleet op z’n kop terwijl die kleine er nog lang niet is.
Ik dacht: ooit maak ik een kookboek. Als vervanger voor de standaard romper als cadeau aan een zwangere vrouw. Maar ook om met mijn kleine verhaaltjes te zorgen voor herkenning, want die is dan best welkom.
Zodra ik bevallen was heb ik geen seconde meer omgekeken naar die map met anekdotes drie hoog achter op m’n computer…

Totdat ik wéér zwanger werd. De map werd opnieuw geopend en ik pende vrolijk voort. Nu ga ik het écht uitgeven, dacht ik.
Maar wederom kon ik me er geen seconde druk over maken toen ik bevallen was.

Toen ik voor de derde keer in verwachting raakte wist ik het zeker: dit wordt de laatste keer, dus als ik het wil publiceren, dan moet dat nú!
Ik bedacht me ook dat iets uitgeven als no-know wel eens moeilijk kon gaan zijn en ging op zoek naar een partner met groot bereik.
Wie heeft nou het allergrootste bereik op dit vlak? Dat leek me er maar een: Ouders Van Nu. Zelfs m’n moedertje zei: “Oh, dat bestond zelf al in mijn tijd!”
Ik trok de stoute schoenen aan en legde hen mijn ideee voor. Ik kon bijna niet geloven dat ze meteen enthousiast waren! Door hun professionaliteit is het allemaal supersnel gegaan en kan ik nu met hele grote trots zeggen dat, precies negen maanden na de geboorte van m’n derde dochter, mijn laatste baby is geboren: het kookboek Eten Voor Twee. Dit is hem…

Online verkrijgbaar via Boekenwereld en in/ via alle fysieke boekhandels.

Onder dit bericht vind je 10 van die super lekkere zwangerproof recepten uit m’n boek! Enjoy.